Hade en toppenkväll igår hemma hos en vän sedan länge, tillsammans med ytterligare en gammal vän och en helt ny vän. Flera timmars djupa samtal, skratt, gråt och babbel. Underbart!! Precis vad jag behöver nu. Vänner som faktiskt finns där. Ingen som dömer eller tycker illa om någon som öppnar sig, gråter osv... Bara kärlek och positiv feedback, tankar som hjälper, inte stjälper. Underbart! Fick en del input kring varför jag fastnar för de män jag gör, det kanske helt enkelt har hört ihop med hur jag mått och att jag nu tar mig loss ifrån det är en del i mitt tillfrisknande, ur sockerberoendet. Jag har helt enkelt börjat göra BRA val för mig, välja det jag mår bra av, på flera plan i livet. Ätandet, vänner, män, motion... Det är uppenbarligen en annan typ av män jag behöver för att må bra, för dessa två har jag inte mått bra av. Eller, stundtals har jag ju gjort det, men inte i längden. Jag förtjänar något annat och hoppas kunna välja annat i framtiden.
 
Idag tar jag det bara lugnt, laddar för att gå till puben med en annan vän ikväll. :) Jag gillar att jag lägger så mycket tid på vänner just nu. Hoppas kunna fortsätta med det även när jobbet är igång igen i nästa vecka. Det är verkligen underbart, det är ju också kärlek!
 
Jag är fortfarande sockerfri och oändligt tacksam för det. Jag har inte ätit något idag än eftersom jag inte är så hungrig, men det börjar väl bli dags att fundera på mat. Kyckling eller pannbiff.. Tror jag ska ringa mamma och höra om de vill ha mat när de kommer förbi för att hämta mammas bil som jag haft i några dagar.