Jag är fortfarande sockerfri och oändligt tacksam för det. Är ju också tillbaka i tillståndet "lycka och kärlek" vilket gör det lättare att vara sockerfri. Svävar på moln... Fick idag tre rosor och ett kort där det står:

"Tre rosor, fyra betydelser

Första rosen
Förlåt för att jag sårat och gjort dig illa

Andra rosen
Du är en underbar kvinna

Tredje rosen
Du är den kvinna jag älskar och vill dela mitt liv med

Tre rosor
Jag tror, jag hoppas på vår kärlek"


 Jag är verkligen lycklig!! Så nu har det fallit några tårar till för den mannen, men av lycka den här gången, känns helt okej.  :-)    

Har också jobbat första dagen efter två veckors ledighet. Helt okej faktiskt! Jag älskar verkligen mitt jobb, det är så roligt!! Idag har det varit utbildningar för lärare hela dagen, i en av lärplattformarna vi använder. Kul!! Därmed blev det också lunch ute, med folket från lärplattformsföretaget. Kycklingspett, bulgur och tzatziki. Åt inte så mycket bulgur då jag är osäker på hur min mage, (som är rätt känslig), och mitt sockersug reagerar på det. Gott var det i alla fall och mätt är jag fortfarande, fast det är kväll nu. Det är en av fördelarna med LCHF, man håller sig mätt länge och slipper fundera så mycket på vad man ska äta hela tiden! :-)

Hmmmm... Tittar på TV och ser någon talesman för SAS som heter Ollongren i efternamn. Får man skratta åt sånt? :-P