Jag har sovit uselt inatt och det börjar kännas nu.. Somnade för sent - varför är det så svårt att komma i säng? Min tanke igår var att gå och lägga mig TIDIGT, det var ju första dagen på jobbet efter två veckors ledighet och jag hade varit vaken sen tjugo i sju. Så jag var trött! Men lik förbannat blir jag sittande i soffan.. Kom i säng runt halv elva, somnade kanske halv ett. Sen VAKNAR jag klockan 4 och kan inte somna om!? Är inte det onödigt? Somnade om 6-6:30 någon gång och då ringde ju klockan strax igen... =-O

Jag har i alla fall varit ganska effektiv på jobbet, alltid något. 

Jag är fortfarande sockerfri och oändligt lycklig.... :-) Tänk att man kan få må så här bra. Hela tiden som Min stora kärlek har velat fram och tillbaka - sen i våras ungefär, så har jag fått budskap från lite olika håll och själv konstaterat att jag behöver träna tålamod. Och tänk - det lönade sig ju. Tålamodet. Och alla dessa misslyckade dejter var ju inte heller meningen att de skulle bli något. För tänk om jag fått ihop det med någon annan, då hade jag aldrig fått veta att Kärleken ändrat sig. Jag tror på attraktionslagarna - att vi får tillbaka det vi sänder ut och "Hemligheten/The secret". Och det är så det känns nu, att attraktionslagarna och universum arbetat för mig. Jag behövde bara ha lite tålamod - något som verkligen inte är min starka sida, men jag tränar... :-P