En del dagar är jag hur pigg som helst, andra är jag trött... Igår var jag pigg. Idag är jag trött. :-P Ändå tycker jag att jag har sovit okej i natt, somnade lite sent iofs och vaknade tidigt. Så, kanske för lite.

Det här med sömn är bökigt. Jag har svårt att sova i perioder. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Har sömntabletter som använts flitigt sista tiden men ändå vaknar jag under natten och ofta tidigt på morgonen. DET är nytt för mig, att vakna tidigt. Det har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag kanske håller på att bli gammal?

Mår fortfarande bra och är lycklig. En viss oro som kommer och går, men jag jobbar på att känna mig trygg i relationen. Älsklingen är verkligen annorlunda nu, det känns att han har bestämt sig för att det är vi nu. Ändå kommer det där orosmolnet ibland, "tänk om han lämnar mig igen". Särskilt när jag är lite trött och låg. Inte så konstigt kanske, men väl så jobbigt. Jag hoppas att jag kan hitta tillbaka till tryggheten och tilliten. Det hänger ihop med mitt jobb att stärka självkänslan. Att jag duger, att jag räcker till. Den är bra mycket bättre än vad den varit, min självkänsla, men ibland vacklar jag.

Såna här trötta, låga dagar är det också sockervarning. Jättelätt att ta till socker för att "trösta mig", för att må lite bättre. Fast jag mår ju inte bättre av det mer än en liten, liten kort stund. Så nä. Inte idag. Inte just nu.